omslag omslag

Osteopathie behandelt de oorzaak van de klachten door het lichaam als totaal te behandelen via zachte correcties.

Referenties

 

Migraine

Via via ben ik bij Osteopathie Alkmaar terecht gekomen i.v.m. migraine. Na al zo veel verschillende therapieën geprobeerd te hebben ging ik zonder verwachting naar mijn eerste afspraak. Vrijwel direct werd duidelijk hoe kundig William is en ongelooflijk veel kennis van het lichaam heeft. Één behandeling bleek genoeg tegen de migraine! Ik ben je ontzettend dankbaar William!

Mvg, Linda Vergouwe

Pijnklachten ter hoogte van mijn staartbeentje
Ik had een vervelende scheefstand van mijn stuitje, met veel pijn ter hoogte van mijn staartbeentje en billen. Volgens William is mijn stuitje hyper mobiel.
Na 3 behandelingen verder geen resultaat. De laatste mogelijkheid was een inwendige behandeling.
Ik krijg dan keurig een formulier mee met informatie over de inwendige behandeling en je neemt dan een partner of vriendin mee tijdens de behandeling zodat dit in een veilige sfeer  behandeld kan worden Al met al was de behandeling een fluitje van een cent.
Het resultaat is geweldig.De volgende dag merkte ik al duidelijk verschil.
We zijn nu 3 weken verder en het gaat fantastisch.
Ik ben zo blij met deze behandeling .N. van der H. te Alkmaar

Baby met Reflux klachten

Wij willen nog even laten weten hoe het met Anna gaat. Na de laatste behandeling in september  is Anna een totaal ander kindje geworden.
Ze huilt nauwelijks nog, drinkt en groeit super goed. Ook slaapt ze sinds die tijd door ( 20:00 tot 7:00) en is het vooral een hele blije baby!  Na alles geprobeerd te hebben qua voeding, waren we machteloos. Hele dag een huilend meisje was hartverscheurend.  Na 2 sessies bij Andreas veranderde ons meisje in een super vrolijk meisje!
Mocht ik ooit iemand spreken die net zoals ons niet meer wisten wat ze moeten doen met een baby die 12 uur op een dag huilt, dan stuur ik deze kersverse ouders met liefde naar jullie door.
Andreas is echt een aanrader!
Sylvia Heeres.

Hartritme stoornissen

Voelde mij al weken niet lekker, na vele onderzoeken bleek ik boezemfibrilleren te hebben. “Fibrillatie was de oorzaak en er slecht uit te krijgen, nadat het een keer gelukt was zat het er in 2 dagen weer in. Vervolgens pillen, cardioversie en pace maker het bleef aanwezig. Er stond een onderhoudscontrole gepland bij William en na mijn verhaal ging hij aan de slag via de rugwervels . De volgende dag bij de controle bleek mijn fibrillatie er uit. Mijn ablatie behandeling die 1 week later gepland stond was niet meer nodig. Ik voel me nu  beter ,  dan in al die maanden hiervoor.

Dank.

Mw. N.V.

Rug en heupklachten

Na weken, ondanks de medicatie, enorme pijn te hebben gehad vanwege Ischias heb ik op aanraden Osteopathie Alkmaar bezocht. Met fysio per direct gestopt, want dit hielp ook minimaal. Na 1 behandeling sliep ik weer s nachts en na 3 x was ik volledig hersteld en kon alles weer. De ischias kwam voort uit artrose in mijn rechter heup. Deze wordt nu ook door William behandeld. De ervaring is verrassend en ik voel me weer als vanouds. Loop en slaap pijn vrij en kan zelf mijn auto met lage instap weer pijnvrij in en uit.

Marc S.

Rugklachten

Ik wil hierbij doorgeven dat ik zeer tevreden ben over Andreas Fratzl. Hij is zeer kundig en hielp mij gelijk van mijn pijn af in bil en heup.
Geeft oefeningen mee om elke dag te doen en leert je om heel goed op je houding te letten. Veel klachten komen door een verkeerde
houding.  Hij geeft hele goede adviezen en hij is is ook nog een hele lieve rustige man die heel goed kan uitleggen.
Nettie Zonneveld

 Gehoorklachten:

 In 2014 kreeg ik plotseling last van eenzijdig gehoorverlies. De doofheid wisselde sterk en leek onder meer afhankelijk van fysieke  inspanning (Hardlopen)Ook na het drinken van een glas wijn nam de doofheid toe.
Via verwijzing huisarts doorgestuurd naar K.N.O. arts. Na verschillende onderzoeken en een second opinion met advies een kuurtje prednison bleek dat het gehoororgaan verder niet beschadigd was, maar dat men verder niets anders kon doen dan een  gehoortoestel adviseren. Op aanraden van een bekende heb ik contact gezocht met de Praktijk voor Osteopathie in Alkmaar. De doelgerichte en deskundige aanpak van William Schilder wierp na een aantal behandelingen zijn vruchten af en eind 2015 konden we vaststellen dat het gehoor weer op normaal niveau is  gekomen….. en ook blijft.

Ik ben heel blij met dit resultaat!

Dhr S. te Heiloo

Migraine:

Mijn zoon van 13 jaar had toenemende last van migraine. Deze klachten namen zo erg toe dat hij elke week 2-3 dagen thuis moest blijven omdat zijn hoofdpijnklachten zo ernstig waren. Hij liep hierdoor een achterstand op school op, dit was een zeer nare periode. Wij hadden van alles geprobeerd zoals de huisarts, fysiotherapeut en mensendieck therapie. Niets hielp! Via via hadden wij over osteopathie gehoord en hebben wij ons aangemeld bij William Schilder. Na de 1e behandeling werd de hoofdpijn al minder hevig, maar na 3 behandelingen was mijn zoon helemaal klachtenvrij!!

Mw. O. te Alkmaar.

Knieklachten

Ik ben momenteel 76 jaar en de laatste jaren had ik steeds meer last van mijn linker knie. De knie werd dik en stijf en was zeer pijnlijk. Ik kon op een gegeven moment bijna niet meer lopen en ben vervolgens naar de huisarts gegaan. De huisarts verwees mij door naar de orthopeed. Na röntgenfoto’s en onderzoek bleek mijn linker knie ernstige slijtage te vertonen. De orthopeed vertelde mij dat een injectie misschien kon helpen, aldus geschiede. Na 2 weken werd de pijn niet minder en de knie bleef maar dik. Mijn dochter liep bij William Schilder voor haar rug en had zeer goede resultaten geboekt met de behandeling van haar rug. Ik heb mij door William laten behandelen, en na 2 behandelingen werd de pijn en zwelling sterk minder. Na 3 behandelingen ging het stukken beter en kan ik weer normaal lopen! Ik ben nu bijna 1 jaar verder en kan nog steeds goed lopen zonder pijn.

Mw. van der F. uit Alkmaar.

Blij!

Ik ben sinds kort 84 jaar geworden  maar voel ik mij weer 48! Ik had ontzettend veel last van mijn lage rug en werd vaak al vroeg wakker van de pijn en stijfheid in mijn rug. Via een vriendin van osteopathie gehoord en bij Roelof Wielinga onder behandeling gekomen. Tot mijn verbazing ging hij mijn buik behandelen en vertelde dat de oorzaak van mijn klachten in de buik lag. Ik kon mij niet voorstellen dat dit mijn klachten moest verhelpen. Na de 1e behandeling merkte ik nog weinig vooruitgang maar na de 3e behandeling kon ik weer pijn vrij opstaan en voel ik mij nu weer net zo soepel als dat ik 48 was. Ik ben heel blij met dit resultaat en had dit eigenlijk niet meer verwacht op mijn leeftijd.

Mw. K. uit Heerhugowaard.

Nekklachten

2jr. geleden kreeg ik last van de spieren in mijn nek en schouders, elke dag werd het erger en na 3 dgn ben ik naar de fysio gegaan.Na 2 mnd stuurde de fysio mij door naar een andere fysio, dat ging nog 2 keer , vervolgens werd ik naar een fysio gestuurd die ook aan dryneedling deed.Gelukkig kon hij de pijnklachten een beetje dempen tot 3 a 4 wkn, daarna moest ik elke keer weer terug komen.

Intussen 1,5 jr. verder kreeg mijn vader van een vriend een tip om bij William langs te gaan en na 5 behandelingen is mijn schouder compleet spanningsvrij en ben ik voor 95 % van mijn klachten af.

M.v.g. Danny