omslag omslag

Nieuwe collega werkzaam bij Osteopathie Alkmaar

Geplaats op 21 dec 2014

Met ingang van januari 2015 komt Andreas ons team versterken.

Ter informatie een beknopte samenvatting van zijn achtergrond.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als osteopaat. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het College Sutherland te Amsterdam. De titel D.O. (Diploma Osteopathie) heb ik in 2007 ontvangen.

Werkervaring:

Sinds 2005 werk ik als osteopaat in het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam
Vanwege mijn interesse in het werken met kinderen, ben ik sinds 2007 verbonden aan het “kinderspreekuur” in het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam
Ik ben begeleider van thesissen en casestudy’s voor het behalen van de titel D.O. (Diploma Osteopaat) welke door de NACO (Nederlands Academisch College voor Osteopathie) afgenomen worden. Sinds 2010 neem ik als jurylid regelmatig deel in het beoordelen van bovengenoemde afstudeerwerken.
Voor studenten van het Instituut for Somatic Movement Studies (ISMS) doceer ik de vakken anatomie, fysiologie en kinesiologie
In het verleden heb ik met talentgroepen (voetbal, volleybal, turnen,..) gewerkt.

Mijn werk als osteopaat omvat een breed spectrum. Hieronder valt het werken met chronische orgaanklachten bij volwassenen en kinderen. Het werken met sporters / dansers sluit nauw aan bij mijn verleden als professionele moderne danser.

Voor mijn ontwikkeling als osteopaat volg ik o.a. scholingen in de pediatrische osteopathie, embryologie en fysiologie binnen het osteopathische concept.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO , www.osteopathie-nro.nl), beroepsvereninging Nederlandse vereniging voor Osteopathie NVO www.osteopathie.nl, sta in de Zorggids van CZ ingeschreven.

Andreas